Aroma's Koffie & Thee V.O.F.

Contacteer ons!
03 401 08 06

Contact

Ontdek de wereld van de koffie in onze koffiewinkel

Zeg niet zomaar koffie tegen een tas koffie. Bij Aroma’s Koffie & Thee, de gespecialiseerde koffiewinkel in Temse, maakt u kennis met een uitgebreid aanbod aan koffiesoorten. Reeds bij het betreden van de zaak ruikt u de heerlijke aroma’s van de verschillende koffies.

Wereld van koffie

Bij Aroma’s Koffie & Thee stapt u echt een wereld van koffies binnen. De zaak laat u namelijk koffies van over de hele wereld ontdekken. Bent u op zoek naar een bepaalde koffie uit Ecuador of Colombia? Of wil u zich laten onderdompelen door de diverse soorten? Laat u dan gerust adviseren in de winkel.

Koffie drinken

Proef gerust ook van de koffies die bij Aroma’s Koffie & Thee worden geserveerd. U zal meteen al het goede uit de winkel weten te smaken. U vindt in de koffiewinkel eveneens een gevarieerd aanbod aan accessoires zoals leuke tasjes en bordjes om het erg gezellig bij u thuis te maken.

Koffie kopen

Uiteraard kan u alle koffies in de winkel aankopen om bij u thuis te drinken of om iemand te verrassen met een geschenk. Zelfs koffiebonen kopen, doet u bij Aroma’s Koffie & Thee. Van kleine porties tot aankopen in het groot, voortaan moet u in Temse zijn.

Contact

Breng een bezoek aan Aroma’s Koffie & Thee en ervaar de veelzijdigheid van koffie. Ook de liefhebbers van thee worden zeker niet vergeten.